Vegansk fryst Cheesecake

Vegansk fryst Cheesecake

Vegansk fryst Cheesecake

Vegansk fryst Cheesecake

Den här läckra frysta Cheesecaken med drottningbär görs enkelt helt utan mejeriprodukter. Dekorera med färska bär och ätbara blommor.

8 Portioner
5 h
00 ratings

Ingredienser8 Portioner

Botten

100 g
DIgestivekex
3 msk
Kokosolja
1 st
Citronzest, från 1 citron

Fyllning

1 dl
400 g
1 tsk
Agarpulver
2 ½ dl
2 msk
Citronjuice
1 msk
Vaniljsocker

Dekoration (Valfritt)

1 dl
Blåbär
1 dl
Hallon
1 dl
Ätbara blommor

Gör så här

  1. Spänn fast ett bakplåtspapper på bottnen av en springform och klä sedan även sidorna av formen med bakplåtspapper.
  2. Krossa kexen, blanda i den smälta kokosoljan och det rivna skalet av en tvättad citron.
  3. Tryck ut kexblandningen i botten av formen.
  4. Mät upp havredrycken och agarpulvret i en kastrull. Koka på medelvärme i 10 minuter.
  5. Vispa Easy Whipping till en flugffig konsistens.
  6. Blanda Bake & Dessert med citronjuice, vaniljsocker, havredrycken med agarpulver.
  7. Vänd ner Easy Whipping i blandningen och häll ner allt i formen.
  8. Täck över formen och låt stelna i frysen i minst 4 timmar.
  9. Ta ut kakan ut formen och dekorera med valfria dekorationer.
  10. Klar för servering!

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.