Aktuella tävlingar

Här hittar du Valios aktuella tävlingar.

Aktuella tävlingar

Tävla med Valio Oddlygood® gurt och Nestlé Go Free

Fota din bästa frukostbild där  vi ser både Oddlygood och Go Free. Maila sedan in bilden och dina kontaktuppgifter. Vi behöver ditt namn, mobilnummer och e-postadress för att kunna kontakta dig om du är en av de lyckliga vinnarna. Varje vecka under tävlingsperioden utser juryn två vinnare.

Tävlingen avslutas 10/10 2021!

Till tävlingen

Avslutade tävlingar

Håll balansen i sommar!

Spela våra yoghurtspel och var med och tävla om bland annat SUN Paddleboards och Club Freestyle 20 enhjulingar.  Och du, topp 100 varje vecka vinner en produktkupong på en valfri Valio yoghurt.

Vinnarna i tävlingen.

Tävlingen är avslutad och alla vinnare har kontaktats.

Tävlingsperiod 10/5 - 15/8 - 2021.

Vinn termoskit till hemestern!

Nu har du möjlighet att vinna ett härligt termoskit, varje vecka utser juryn två lyckliga vinnare av varsitt termoskitt bestående av två termosar. Vinnarna i tävlingen.

Tävlingen är avslutad och alla vinnare har kontaktats.

Tävlingsperiod 24/5 - 11/7- 2021.

Vilken Valioyoghurt fångar dig?

Var med och tävla om en Philips Somneo Wake-ut Light eller Storytel Reader. Köp två valfria Valioyoghurtar och berätta för oss vilken av Valios yoghurtsmaker som fångar dig.

Tävlingen är avslutad och alla vinnare har kontaktats.

Tävlingsperiod 15 februari - 11 april 2021.

Tävla med din laktosfria frukost - Vinn hotellnätter!

Tävla med din godaste frukost, gjord på Valios laktosfria produkter. För vinnarna väntar en härlig hotellweekend på fina Countryside Hotels med en övernattning inklusive middag för två personer. Du väljer själv vilket Countryside Hotels du vill bo på. Det finns 32 hotell spridda mellan Hälsingland och Skåne att välja mellan!

Tävlingen är avslutad och alla vinnare har kontaktats.

Tävlingsperiod 11 januari - 21 mars 2021.