Fortsätt till innehållet

Gör det som känns bra i magen

Tänk om vi alla utgick mer från vad som känns bra i magen. Det tror vi att världen skulle må bra av.

Recept för det stora köket

Här har vi samlat våra favoritrecept för dig som jobbar inom Foodservice.

Produkter för det stora köket

Här hittar du vårt sortiment inom Foodservice.

Foodservice

Valio Foodservice

Vi på Valio har en stark matpassion och brinner för god och hälsosam mat. Med miljö, hållbarhet och produktkvalitet i fokus konsulterar och inspirerar vi gärna våra kunder till nya möjligheter i köket. Valio erbjuder bland annat ett brett sortiment av goda laktosfria produkter, högkvalitativt smör och yoghurt för det stora köket.

Nyheter – laktosfri yoghurt i 5 kg

Äntligen! Nu finns Sveriges mest sålda laktosfria naturella yoghurt i 5 kg hink. Vi har även lanserat en bärsmak i samma storlek. Stapelbara, fyrkantiga och i en förpackning av återvunnen plast. Valios laktosfria yoghurt innehåller goda bakterier, Lactobacillus acidophilus & Bifidobacterium sp och vitamin D.

Laktosfri gräddfil – i ny förpackningsstorlek

Nu finns vår storsäljare laktosfri gräddfil 5 kg även i 2 kg för det mindre köket. Välj det som passar ditt kök bäst.

Hur kan vi hjälpa till?

Kontakta oss på Foodservice

Kontakta gärna oss med frågor eller önskemål kring våra produkter för storkök eller recept. Det går också bra att ringa eller maila våra säljare som finns till hands för att hjälpa dig.

Konsumentkontakt

Har du funderingar eller frågor om våra produkter är du välkommen att höra av dig. Använd gärna vårt formulär för återkoppling, så lovar vi att återkomma så snart vi kan! Du når oss även via telefon om du hellre önskar det.

Karriär

På Valio arbetar vi tillsammans för att göra livet bättre. Vår 100 år långa historia har format oss till det vi är idag; ett värderingsstyrt bolag där kund- och konsumentfokus, ansvar, förnyelse och samarbete guidar vårt arbete. Genom att bli en del av Valio, delar du vår vision om att vara det mest innovativa mejeri- och matföretaget i världen.