Fortsätt till innehållet
Vietnamesisk kycklinggryta
Foodservice

Vietnamesisk kycklinggryta

Vietnamesisk kycklinggryta

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • kycklinglårfiléer
  • ½ dl
    Valio Laktosfri smör normalsalt
    Valio laktosfritt smör 5 kg passar utmärkt till det stora baket eller matlagningen. Innehåller ej…
    Valio smör 4x5 kg laktosfri
  • 1 msk röd currypasta
  • 8 dl kokosmjölk
  • 1 l
    Valio Laktosfri matgrädde
    Valio laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
    Valio Laktosfri matgrädde 10% 5 dl
  • ½ dl kycklingfond
  • 3⅔ dl broccolibuketter
  • 200 g morot, strimlad
  • 200 g paprika, gul skivad
  • 0,9  gul lök, finhackad
  • 1,4  vitlök, finhackad
  • 1 msk ingefära, finriven
  • lime, saften från
  • 0 kg äggnudlar

Instruktioner

  1. Bryn kycklinglårfilé i smör och röd currypasta. Tillsätt kokosmjölk, grädde och kycklingfond.
  2. Blanda ner grönsaker, chili, ingefära och vitlök i grytan. Koka i ca 15 minuter, red till önskad konsistens.Smaka av med lime, salt och peppar.
  3. Koka äggnudlar enligt anvisning.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.