Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
10 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 kg färsbiff, kyckling/nöt, grekisk
Medelhavssallad
- 200 g bönmix Mukimame
-
150 g
Valio Laktosfri salladsost FoodserviceValio laktosfri salladsost i saltlake är en färdigtärnad och krämig ost med en lätt syrlig…
- 140 g soltorkade tomater, strimlade
-
100 g
Valio Laktosfri cottage cheese FoodserviceValio Laktosfri cottage cheese i 2,5 kg förpackning. Grynen är fulla av protein och passar…
- 1½ dl gröna oliver
- 80 mathavre, kokt
- 1⅔ dl rödlök, strimlad
- 50 g rucolasallad
Vinägrett
- 2 dl olivolja
- ½ citron, saften från
- 5 g mynta, torkad
- 0 kg salt och peppar
Äpple- och gurktzatziki
-
6 dl
Valio Laktosfri turkisk yoghurt FoodserviceValio Laktosfri matyoghurt passar utmärkt som bas i dressingar, såser, marinader och röror. Den är…
- 250 g gurka, riven
- 150 g äpple, rivet
- 2 msk honung, flytande
- 5 vitlök, riven
- 0 kg salt och peppar
Dela recept
Instruktioner
- Tillaga biffarna enligt anvisning.
Medelhavssallad
- Blanda ihop alla ingredienser till salladen.
Vinägrett
- Blanda alla ingredienser till vinägretten och häll över salladen.
Äpple- och gurktzatsiki
- Pressa ur vätskan från gurkan och äpplena. Blanda samtliga ingredienser och smaka av med salt och pepper.
Till recepten
Dela recept