Fortsätt till innehållet
Grekiska biffar med medelhavssallad
Foodservice

Grekiska biffar med medelhavssallad

Grekiska biffar med medelhavssallad

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 1 kg färsbiff, kyckling/nöt, grekisk

Medelhavssallad

Vinägrett

  • 2 dl olivolja
  • ½  citron, saften från
  • 5 g mynta, torkad
  • 0 kg salt och peppar

Äpple- och gurktzatziki

  • 6 dl
    Valio Laktosfri turkisk yoghurt Foodservice
    Valio Laktosfri matyoghurt passar utmärkt som bas i dressingar, såser, marinader och röror. Den är…
    Valio Laktosfri turkisk yoghurt 2 kg
  • 250 g gurka, riven
  • 150 g äpple, rivet
  • 2 msk honung, flytande
  • 5 vitlök, riven
  • 0 kg salt och peppar

Instruktioner

  1. Tillaga biffarna enligt anvisning.

Medelhavssallad

  1. Blanda ihop alla ingredienser till salladen.

Vinägrett

  1. Blanda alla ingredienser till vinägretten och häll över salladen.

Äpple- och gurktzatsiki

  1. Pressa ur vätskan från gurkan och äpplena. Blanda samtliga ingredienser och smaka av med salt och pepper.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.