
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
10 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
3
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1,43 l kycklingkorv, strimlad
-
5 dl
Valio Laktosfri Crème FraicheValio Laktosfri crème fraîche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Den kan användas…
-
5 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
-
½ dl
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 2 dl chilisås
- 1 dl ajvar
- 3⅔ gul lök, finhackad
- 2 msk tomatpuré
- 20 g dijonsenap
- 1 tsk curry
- 8 dl havreris
- 0 kg salt och peppar
Dela recept
Instruktioner
- Bryn korv i en gryta med smör, curry och lök. Tillsätt övriga ingredienser.
- Koka i ca 10 minuter och smaka av med salt och peppar. Red ev. av till önskad konsistens.
- Koka havreris enligt anvisning.
Till recepten
Dela recept