Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
20 min
Totalt
40 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn160°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderINGREDIENSER
- 1⅔ kg kycklingbröst, strimlat, stekt
- 500 g broccolibuketter
- 200 g purjolök, strimlad
- 500 g paprikamix, strimlad
- 2 vitlöksklyftor, finhackade
- 4 dl mango chutney
- 4 msk curry
-
6 dl
Valio Laktosfri vispgrädde UHT FoodserviceValio Laktosfri vispgrädde kan användas i både matlagning, efterrätter och bakverk. Använd den i varm…
-
6 dl
Valio Laktosfri crème fraiche FoodserviceValio Laktosfri crème fraîche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Den kan användas…
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Lägg kyckling och grönsaker i ett bleck. Salta och peppra.
- Blanda curry, mango chutney och mejeriprodukterna och häll över blecket. Salta och peppra.
- Baka i 160°C i ca 20 minuter tills kycklingen är färdig.
- Servera med ris och sallad.
- Tips: Tillsätt gärna lite finhackad chili för mer hetta.
Till recepten
Dela recept