
Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderIngredienser
- 200 g mungbönor
- 200 g grönsaksbas
- 30 g vitlök, finhackad
- 250 g gul lök, finhackad
- 1½ l grönsaksbuljong
-
5 dl
Valio Laktosfri matgrädde FoodserviceValio Laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
-
2 dl
Valio Viola cream cheese naturellValio laktosfri färskost har en krämig, god smak och passar både i bakning och matlagning.…
- 0 kg salt och svartpeppar
Till servering
- 200 g broccolibuketter
-
0 kg
Valio Laktosfri crème fraiche FoodserviceValio Laktosfri crème fraîche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Den kan användas…
- 0 kg chili, finhackad
Dela recept
Instruktioner
Tillagning
- Koka upp mungbönor, grönsaksbas, lök och buljong i en kastrull. Låt koka i ca 15 minuter.
- Mixa soppan slät med grädde och färskost.
- Smaka av med salt och peppar.
- Ånga broccolibuketterna lätt.
- Toppa soppan med broccoli, chili och crème fraiche.
Till recepten
Dela recept