Fortsätt till innehållet

15.2.2022

Valio lanserar färdig dipp till fredagsmyset

Valio dippsåser. Valio dippsåser

Nu lanserar Valio en färdig gräddfilsdipp i två smaker – American och Ranch. Dippen fungerar såväl för filmmyset med chips och grönsaksstavar, och som kall sås till middagen. En mångsidig nyhet för de som snabbt vill ha något gott att njuta av till helg och vardags.

Valio Gräddfilsdipp American har smak av söt tomat, lök och svartpeppar. Förutom som dipp passar den bra till grillning och amerikansk mat. Syskonet Valio Gräddfilsdipp Ranch bjuder på smaker av röd paprika, lök och tomat. Även den passar också som dressing i burgaren, till tacomiddagen eller till grillade grönsaker.

– Nu får konsumenterna ett ännu bekvämare alternativ till pulverdippen. Det är kul att få välkomna helt nya och unika produkter till den svenska mejerihyllan. Valios gräddfilsdipp fungerar lika bra till fredagsmyset i TV-soffan som på vårens utflykter – bara att öppna och börja dippa, säger Mikaela Österlund, produktchef på Valio.

Inspirerande bilder och tips på olika användningssätt för gräddfilsdipp hittar du här.

Produktinformation:
Nyheterna finns i dagligvaruhandeln från vecka 7. Rekommenderat konsumentpris för Valio Gräddfilsdipp Ranch och American, 200 g, är 13,90 kr.

För produktprover och mer information, kontakta:
Kalle Löfstrand, presskontakt på Valios kommunikationsbyrå Shomei
Mail: kalle.l@shomei.se
Mobil: 0733-58 26 65

Anette Björnlund, Media- och kommunikationschef, Valio Sverige AB
Mail: anette.bjornlund@valio.se
Telefon: 0703 033 561
 

Om Valio
Valio grundades i Finland 1905. 1994 introducerades Valio i Sverige och 2002 lanserades de första laktosfria produkterna på den svenska marknaden. Varje år investerar Valio ca 250 miljoner kronor i forskning, utveckling och nya innovationer. Satsningen har resulterat i ett av marknadens bredaste sortiment av laktosfria produkter som smakar som de ska. Nu har Valio överfört den kunskapen till växtbaserat och erbjuder ett växande sortiment av gurt, dryck, alternativ till matlagning och ost under varumärket Oddlygood. Valio är även känt för sitt goda smör och krämiga yoghurt. De senaste tio åren har Valio kontinuerligt ökat tillväxten på den svenska marknaden och omsatte 1 381 MSEK under 2021. Resan med att utveckla goda och hälsosamma produkter för ditt välbefinnande fortsätter även i framtiden. Läs mer på www.valio.se

Läs de senaste nyheterna