Tävla och vinn massor av yoghurt!

Finns det något härligare än en skål sval och krämig yoghurt? Ja, det skulle i så fall vara iskall yoghurtglass. Tävla med chans att vinna massor av yoghurt eller en lyxig yoghurtglassmaskin.

Tävlingen är avslutad

Tävlingen pågick under perioden 15/5 - 13/8 2023

Veckotävling

Varje vecka dras 3 vinnare som vinner varsin värdecheck för inköp av Valio yoghurt, värde 700 kr. Ny chans att vinna varje vecka du skickar in ett tävlingsbidrag.

Finalpris

Alla som är med och tävlar har dessutom chansen att dras som vinnare av finalpriset, den lyxiga glassmaskinen Sage The Smart Scoop, värde ca 4 000 kr. Perfekt för dig som vill göra massor av smarrig yoghurtglass!

Så här lätt tävlar du

 1. Maila ditt namn och mobilnummer till oss på tavling@valio.se. Skriv "Yoghurt" i mailets ämnesrad. Max ett tävlingsbidrag per tävlingsvecka per deltagare.
 2. Vinnarna av värdecheckar dras bland de inkomna tävlingsbidragen efter varje avslutad tävlingsvecka. Vinnaren av finalpriset dras efter tävlingsperidoden avslutats den 13 augusti.

Alla vinnare i tävlingen publiceras här. Tävlingsperiod 15/5 - 13/8 2023

Massor av yoghurt

Föredrar du yoghurt full med frukt och bär, len och slät vaniljyoghurt eller helt naturell yoghurt fri från laktos? Vi har olika varianter av yoghurt som alla har det gemensamt att de är härligt krämiga, mjuka och runda i smaken.

Läs mer

Yoghurtglass med Sage The Smart Scoop™

Med denna maskin kan du göra riktigt smarrig yoghurtglass. Den klarar också av att göra sorbet, gelato och vanlig glass! Välj själv vilken konsistens du tycker om, det finns 12 olika hårdhetslägen. Du bestämmer. Maskinen håller dessutom glassen kall i 3 timmar. När glassen är klar spelas en glad trudelutt som signalerar för alla i närheten att nu vankas det hemlagad yoghurtglass.

Läs mer på Cervera

Härliga glassrecept

Glass är perfekt både en varm sommardag och till kalaset, eller när när du helt enkelt bara är sugen på god glass. Det är busenkelt att göra glass hemma även utan avancerade maskiner. Har du en elvisp, en bunke och kanske några pinnglassformar? Ja då kan du enkelt slänga ihop riktigt smarrig glass att bjuda familj och vänner på.

Här har vi samlat våra favoritrecept på yoghurtglass och vanlig glass.

Till recepten

Valio laktosfri

Vi har alltid varit måna om att utveckla produkter för att folk ska må bra och drivs av att göra livet bättre för alla. Men ett hälsosamt liv handlar om mer än vad vi äter, som att följa sin inre kompass och att finnas där för varandra. Vi vill inspirera människor att göra de rätta valen för sig själva och för andra. För tänk om vi alla utgick mer från vad som känns bra i magen. Det tror vi att världen skulle må lite bättre av.

Läs mer

Tävling ”Tävla och vinn massor av yoghurt”

Tävlingsvillkor

 1. Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen och dra vinnare, detta gäller alla deltagare i tävlingen, samt att administrera och skicka vinster till de som vinner. Blir du en av vinnarna kommer personuppgifterna också att sparas för att kunna administrera bokföring och eventuell beskattning. De som vinner får ett separat mejl med ytterligare upplysningar om detta. För tävlingsdeltagare som inte vunnit raderas personuppgifterna efter avslutad tävling när priserna delats ut till vinnarna. Vinnarnas personuppgifter sparas dock för lagstadgad hantering inom bokföring och eventuell beskattning.

 2. Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

 3. Ansvarig för tävlingen och personuppgifter är:

  Valio Sverige AB

  Lindhagensterrassen 1

  Box 30065

  104 25 Stockholm

  Telefon 08 - 725 51 50

 4. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 18 år vid tävlingens start samt acceptera reglerna för tävlingen.

 5. Tävlingsbidrag skickas med e-post till tavling@valio.se och mailet måste innehålla deltagarens namn, mobilnummer och e-postadress. Tävlingsbidrag utan dessa uppgifter diskvalificeras.

 6. Tävlingen pågår under perioden den 15 maj till och med den 13 augusti 2023.

 7. Under tävlingsperioden dras varje vecka 3 stycken vinnare som var för sig vinner Valio värdecheckar till ett värde om 700 kr. Efter tävlingsperioden avslutats den 13 augusti 2023 dras 1 st vinnare av finalpriset: en Sage The Smart Scoop glassmaskin, värde ca 4 000 kr.

 8. Värdekupongerna kan lösas in mot Valio yoghurtprodukter i de flesta dagligvarubutiker. Det är inte möjligt att byta ut vinsterna mot kontanter eller mot andra varor.

 9. Det är endast tillåtet att delta med 1 tävlingsbidrag per deltagare och vecka och ingen person kan vinna mer än ett pris. Sammanlagt dras 39 stycken vinnare av värdecheckar och 1 stycken vinnare av finalpriset.

 10. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.

 11. Tävlingen är inte öppen för anställda på Valio Sverige AB och Cervera AB. Valio Sverige AB förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris (och att dra en annan vinnare) om Valio Sverige AB får vetskap om eller på sannolika grunder anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.

 12. Valio Sverige AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till Valio Sverige AB. Valio Sverige AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.

 13. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Valio Sverige AB beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.

 14. Vid misstanke om fusk i något avseende äger Valio Sverige AB rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av Valios tävlingsadministratörer kan inte överklagas.

 15. Vinnarna av veckotävlingarna dras vid en slumpmässig dragning bland de inkomna tävlingsbidragen efter respektive tävlingsvecka, vinnaren av finalpriset dras när tävlingsperiden är avslutad. Tävlingsveckor pågår måndag till och med söndag respektive vecka. Dragningens resultat kan inte överklagas.

 16. Vinnarna kommer att kontaktas personligen via e-post eller telefon. Valio Sverige AB kommer att försöka nå respektive vinnare under 14 arbetsdagar från att tävlingen avslutats. Om inte vinnaren gått att nå äger Valio Sverige AB rätt att dra en ny vinnare i tävlingen, vinnare som inte gått att nå inom den angivna tiden har inte rätt till kompensation för det fall ny vinnare dras. Förnamn, första bokstav i efternamnet och ort kommer att publiceras på https://www.valio.se/aktuella-tavlingar/fanga-smaken-av-sommar-och-vinn-massor-av-yoghurt/vinnare/

 17. Tävlande bidrag får inte innehålla något som kan uppfattas som stötande eller som strider mot Valios allmänna villkor eller gällande rätt. Valio har rätt att plocka bort bidrag som Valio anser strider mot dessa villkor eller på annat sätt vi finner olämpligt.

 18. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Valio Sverige AB förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsregler.

Läs mer om Valios integritetspolicy.