Fånga smaken

När tillfället är rätt smakar allt bättre, brukar det heta. Och vi håller med. Men samtidigt ser vi på saken från ett annat håll. För självklart ska du kunna få vilken stund som helst att smaka extra gott.

Fånga morgonen med en krämig yoghurt. Dagen med len havredryck i kaffet. Middagen med våra älskade matlagningsprodukter. Och kvällen med ett lugnande glas laktosfritt. Den goda smaken finns där i alla våra produkter, redo att få dig att stanna till, blunda och bara njuta av ögonblicket.

Valio Laktosfri

Många förknippar Valio med laktosfritt. Kanske för att vi var först ute? Kanske för att vi på egen hand drivit utvecklingen framåt? Kanske för att vi inte bara ansträngt oss för att lugna känsliga magar utan också för att tillfredsställa krävande smaklökar? Oavsett vilket är vi idag väldigt glada över att kunna erbjuda marknadens både godaste och bredaste sortiment.

Läs mer om Valio laktosfri

Valio yoghurt

En yoghurt från Valio är inte bara en yoghurt. Den kan vara len och slät. Full med frukt och bär eller helt naturell. Den kan smaka vanilj, fjärran länder eller soliga somrar. Den kan vara söt men samtidigt helt utan tillsatt socker. Oavsett vilken du föredrar har var och en av alla våra sorter något gemensamt. Nämligen den där härligt krämiga, mjuka och runda smaken som blivit Valios signum. Välj en som gör din dag extra god.

Läs mer om Valio yoghurt

Valio kefir

Allt fler upptäcker vår populära kefir. Frisk, porlande och full av god smak. Välj naturell och servera med bär eller prova kefir med smak av hallon, blåbär eller mango. Alla är lika goda och varsamt sockrade. Njut den med din favorittopping!

Läs mer om Valio Kefir

Valio Oddlygood

Vill du ha ett växtbaserat alternativ som smakar ovanligt gott? Då har du kommit rätt. Oddlygood är vårt sortiment av krämiga havrebaserade gurtar, lena drycker och proteinrika mellanmål. Och du, missa inte den veganska osten. Smältande gott!

Läs mer om Valio Oddlygood