Valio Yoghurt

Valio Yoghurt. Krämig och smakrik.

Finns det något härligare än en slät och sval, krämig naturell yoghurt? Ja, det skulle i så fall vara en som toppats med favoritfrukterna, en handfull nötter eller granola. För att inte prata om den lena vaniljyoghurten som dessutom kan locka med ljuvliga smaker av solmogen frukt, eller Världens smaker som tar med dina smaklökar på en resa till Thailand, Karibien eller Florida. Vilken yoghurt du än väljer kan du vara säker på att du gör ett gott val.

Upptäck Världens Smaker

Världens Smaker - krämig yoghurt med spännande smakkombinationer från världens alla hörn. Nu även laktosfri i de populära smakerna Thailand och Karibien.

  • Världens Smaker Florida  med söt melon, saftiga persikor och solmorgen färsk pitaya.
  • Världens Smaker Thailand med papaya, passionsfrukt och mango. Yoghurten innehåller även citrongräs, som är en av huvudingredienserna i det thailändska köket.
  • Världens Smaker Karibien med solmogen ananas, persika och kokos.

Svalkande drickyoghurt

Drickyoghurt perfekt till en smidig  och lättfixad frukost med härliga smaker eller när du vill ta med något svalkande till parken, stranden eller bryggan. Fånga smaken och njut av en drickyoghurt som räcker till hela familjen. Finns i två härliga smaker; original och jordgubb.

100% njutning. 0% tillsatt socker.

En god yoghurt vill du njuta av ofta. Och det är precis vad du kan göra med den här släta och krämiga favoriten som trots sin förföriska smak av solmogna frukter är helt fri från tillsatt socker, fruktjuice eller andra sötningsmedel. All sötma är helt naturlig och kommer från frukterna själva. Blunda och njut. Sen fyll på med lite till och börja om!

Utforska Valios yoghurtsortiment

Vi har många olika varianter av yoghurt som alla bär på vårt främsta kännetecken - den härligt krämiga, mjuka och runda smaken.

Till produkterna

Recept på smarriga smoothies

Smoothies är den matiga drycken som lätt kan varieras - mixa ihop bär, frukter, grönsaker eller kål med valfri bas såsom yoghurt, mjölkdryck, juice eller havredryck och du får ett matigt och gott mål i flytande form. Här hittar du tre smarriga recept på yoghurtsmoothies. För dig som vill prova fler smoothierecept har vi samlat massor av lättlagade recept på våra receptsidor.