Valio yoghurt

Krämig och smakrik.

Finns det något härligare än en slät och sval, krämig naturell yoghurt? Ja, det skulle i så fall vara en som toppats med favoritfrukterna, en handfull nötter eller granola. För att inte prata om den lena vaniljyoghurten som dessutom kan locka med ljuvliga smaker av solmogen frukt eller Världens smaker som tar med dina smaklökar på en resa till Nya Zeeland, Thailand eller Japan. Vilken yoghurt du än väljer kan du vara säker på att du gör ett gott val.

Valio Yoghurt 0%. Ett lättare sätt att njuta.

En ny krämig och smakrik fruktyoghurt med 0% fett och 0% tillsatt socker. Yoghurten är naturligt proteinrik, har lågt kaloriinnehåll och passar utmärkt till såväl frukost som mellanmål. Perfekt till dig som gillar att leva lite lättare.

Läs mer

Valio Vanilj passar perfekt till frukost och mellanmål

Valios goda och mycket uppskattade Vaniljyoghurt med mjuka, krämiga och runda smaker av frukter och bär. Yoghurten innehåller bakteriekulturerna Acidophillus och Bifidus samt D-vitamin. Det är extra bra med D-vitamin på vintern då timmarna med dagsljus och solsken inte är så många. Valio vaniljyoghurt passar perfekt både som frukost och mellanmål.

Upptäck Världens smaker

Världens smaker - krämig yoghurt med spännande smakkombinationer från världens alla hörn. Nu även laktosfri i de populära smakerna Nya Zeeland och Thailand.

  • Världens smaker Nya Zeeland med smak av krispiga äpplen, solmogen kiwi och saftigt lime.
  • Världens smaker Thailand med papaya, passionsfrukt och mango. Yoghurten innehåller även citrongräs, som är en av huvudingredienserna i det thailändska köket.
  • Världens smaker Japan är en krämig fruktyoghurt med smak av jordgubbar och körsbär.

Utforska Valios yoghurtsortiment

Vi har många olika varianter av yoghurt som alla bär på vårt främsta kännetecken - den härligt krämiga, mjuka och runda smaken.

Till produkterna

Recept på smarriga smoothies

Smoothies är den matiga drycken som lätt kan varieras - mixa ihop bär, frukter, grönsaker eller kål med valfri bas såsom yoghurt, mjölkdryck, juice eller havredryck och du får ett matigt och gott mål i flytande form. Här hittar du tre smarriga recept på yoghurtsmoothies. För dig som vill prova fler smoothierecept har vi samlat massor av lättlagade recept på våra receptsidor.

Fler recept på smoothies