Fortsätt till innehållet

Tema

Valio yoghurt

Krämig och smakrik.

Valio Yoghurt 0%. Ett lättare sätt att njuta.

En ny krämig och smakrik fruktyoghurt med 0% fett och 0% tillsatt socker. Yoghurten är naturligt proteinrik, har lågt kaloriinnehåll och passar utmärkt till såväl frukost som mellanmål. Perfekt till dig som gillar att leva lite lättare.

Valio Vanilj passar perfekt till frukost och mellanmål

Valios goda och mycket uppskattade Vaniljyoghurt med mjuka, krämiga och runda smaker av frukter och bär. Yoghurten innehåller bakteriekulturerna Acidophillus och Bifidus samt D-vitamin. Det är extra bra med D-vitamin på vintern då timmarna med dagsljus och solsken inte är så många. Valio vaniljyoghurt passar perfekt både som frukost och mellanmål.

Upptäck Världens smaker

Världens smaker – krämig yoghurt med spännande smakkombinationer från världens alla hörn. Finns även laktosfri i de populära smakerna Nya Zeeland och Thailand.

  • Världens smaker Thailand med papaya, passionsfrukt och mango. Yoghurten innehåller även citrongräs, som är en av huvudingredienserna i det thailändska köket.
  • Världens smaker Bali med ananas, blommig hibiskus och krämig vanilj.
  • Världens smaker Japan är en krämig fruktyoghurt med smak av jordgubbar och körsbär.

Utforska Valios yoghurtsortiment

Utforska Valios yoghurtsortiment

Vi har många olika varianter av yoghurt som alla bär på vårt främsta kännetecken – den härligt krämiga, mjuka och runda smaken.


Recept på smarriga smoothies

Smoothies är den matiga drycken som lätt kan varieras – mixa ihop bär, frukter, grönsaker eller kål med valfri bas såsom yoghurt, mjölkdryck, juice eller havredryck och du får ett matigt och gott mål i flytande form. Här hittar du tre smarriga recept på yoghurtsmoothies. För dig som vill prova fler smoothierecept har vi samlat massor av lättlagade recept på våra receptsidor.