Valio Yoghurt 0%

Ett lättare sätt att njuta

Valio Yoghurt 0% är en ny krämig och smakrik fruktyoghurt med 0% fett och 0% tillsatt socker. Yoghurten är naturligt proteinrik, har lågt kaloriinnehåll och passar utmärkt till såväl frukost som mellanmål. Perfekt till dig som gillar att leva lite lättare.

Slät och god utan tillsatt socker

Valio Yoghurt 0% finns i flera goda smaker, för att alla ska kunna njuta finns den även som laktosfri. Vilken blir din nya favoritsmak?

  • banan & jordgubb
  • mango & passionsfrukt
  • laktosfri mango & passionsfrukt
  • laktosfri körsbär & jordgubb

Valio Laktosfri

Många förknippar Valio med laktosfritt. Kanske för att vi var först ute? Kanske för att vi på egen hand drivit utvecklingen framåt? Kanske för att vi inte bara ansträngt oss för att lugna känsliga magar utan också för att tillfredsställa krävande smaklökar? Oavsett vilket är vi idag väldigt glada över att kunna erbjuda marknadens både godaste och bredaste sortiment.

Läs mer

Upptäck Valio Yoghurt 0%

Yoghurt utan fett eller tillsatt socker. Njut mer av det goda! Valio Yoghurt 0% är en smakrik och krämig fruktyoghurt utan fett eller tillsatt socker. Toppa din yoghurt med allt det goda du tycker om eller njut precis som den är. Perfekt som en lätt start på dagen eller som ett gott och enkelt mellanmål. Finns i flera smaker och som laktosfri, så alla kan njuta!

Utforska Valios yoghurtsortiment

Vi har många olika varianter av yoghurt som alla bär på vårt främsta kännetecken - den härligt krämiga, mjuka och runda smaken.

Läs mer

Recept på smarriga smoothies

Smoothies är den matiga drycken som kan varieras i det oändliga - med allt det goda du tycker om! Genom att mixa ihop bär, frukter, grönsaker, kål eller växter med valfri bas såsom yoghurt, mjölkdryck, juice eller havredryck får du ett matigt och nyttigt mål i flytande form. Här delar vi med oss av en mängd varianter av smoothies som vi gillar extra mycket.

Fler recept på smoothies