Fånga smaken

Valio Oddlygood.
En växande, välsmakande familj.

Våra växtbaserade alternativ är precis vad de heter. Ovanligt goda. Välj mellan Oddlygood Havredryck, Barista och havrebaserade gurtar som är både krämiga och glutenfria. Förutom att de innehåller den nordiska havrens alla naturliga egenskaper är de dessutom berikade med mineraler, vitaminer och de goda bakterierna Acidofilus och Bifidus. Gurtarna finns både som naturell och i flera goda smaker med hög frukthalt och låg sockerhalt. Här hittar du även goda alternativ till ost, både i skivad och riven form. Perfekt på smörgåsen, pizzan
och burgaren.

 

En havredryck för dig som älskar kaffe.

Sällan har en havredryck varit mer efterlängtad än Oddlygood Barista. En svårslagen smakhöjare som gör din kaffe precis så rund och krämig som du är van att få den serverad. Som namnet antyder är Oddlygood Barista framtagen i samarbete med professionella baristor. Kan drickas varm eller kall och vispas till ett lent skum. Den är dessutom glutenfri.

Upptäck hela vår växtbaserade familj

Allt du undrat om havredryck

Vad innehåller havredryck?

Oddlygood™ Havredryck innehåller havre (10 %), vatten, rybs- och solrosolja, kalcium, salt, jod, vitaminer (B2, B12 och D-vitamin).
 


Är havredryck nyttigt?

Förutom havrens egna fördelar är Oddlygood™ Havredryck berikad med vitaminerna B2, B12 och D-vitamin, samt mineralerna kalcium och jod. Den är fri från tillsatt socker och innehåller inga tillsatsämnen.


Är havrebaserade produkter laktosfria?

Både Oddlygood™ Havredryck och våra Oddlygood™ havrebaserade gurtar är totalt mjölkfria, och därmed också laktosfria; proteinet (2 g/100 g) är helt vegetabiliskt.

 

Populära avdelningar