Laga så växtbaserat du vill!

Det ska vara lätt och supergott att laga växtbaserat! Det är inte svårare än så. Här har vi samlat massa härliga recept där våra produkter passar perfekt. Oavsett om du vill äta helt veganskt, halv-veganskt, vegetariskt eller flexitarianskt så kommer det gå av bara farten!

Smarrigt i alla rätter

Med våra växtbaserade alternativ till crème fraiche, matlagningsgrädde, vispgrädde och ost, går det hur smidigt som helst att laga helt vegetariskt med grym smak, den perfekta fylligheten och krämigheten. De är allihop 100% vegetabiliska och helt fria från soja, palmolja, gluten och laktos.

Inga kompromisser

Vispa, häll i eller smält våra smarriga produkter Oddlygood Veggie, Easy Whipping, Easy Cooking, Dream Fraiche och Bake & Dessert. Du behöver aldrig kompromissa med smaken, konsistensen eller egenskaperna bara för att du vill laga mer växtbaserat.

Baka, vispa eller ät som de är!

Easy Whipping och nya Dreamy med smakerna lemon och caramel, passar perfekt till både bakning och i efterrätter.

VEGANSK MATLAGNING

Att äta och laga växtbaserat har aldrig varit enklare och godare.
Här har vi samlat våra bästa veganska recept.

Veganska efterrätter och bakning

Sväng ihop en snabblagad efterrätt eller baka något riktigt gott. Är du sugen på en bärdröm eller en pannacotta, här har vi samlat våra godaste veganska efterrätter och bakrecept. Oddlygoods bakprodukter är helt fria från soja, palmolja, gluten och laktos.

Söker du inspiration för vegetariska recept?

Att äta vegansk kost är inte speciellt svårt idag tack vare alla goda produkter och lättlagade recept som finns. För dig som inte nödvändigtvis vill utesluta alla goda mejeriprodukter från din kost har vi samlat massor med vegetariska recept - för inspiration till vardag och helg!

Vegetariska recept