Växtbaserad matlagning och bakning

Nu gör vi det enklare och godare att laga växtbaserad mat. Här har vi samlat massa goda recept för en helt vegansk måltid med hjälp av Oddlygoods produkter. När du vill laga och äta grönt med goda alternativ till mejeri.

Hos oss väljer du precis hur du vill laga och äta. Veganskt, halv-veganskt, vegetariskt eller flexitarianskt. Att laga och baka veganskt till vardag och fest gör du enkelt, utan att behöva tumma på smaken.

Grönt är skönt!

Vegansk matlagning

Valio Oddlygoods nya matlagningsprodukter är växtbaserade alternativ till crème fraiche, matlagningsgrädde, vispgrädde och ost. De är gjorda av 100% vegetabiliska ingredienser och har en god smak, fin konsistens och är lätta att använda i all typ av matlagning. Oddlygoods matlagningsprodukter är dessutom helt fria från soja, palmolja, gluten och laktos.

Växtbaserat till vardag och fest

Nu kan du laga goda och snabba vardagsrätter och festliga helgmåltider med hjälp av Oddlygood Veggie, Easy Whipping, Easy Cooking, Dream Fraiche och Bake & Dessert. Passar perfekt för dig som är vegan, och även för dig som bara vill äta lite mer växtbaserat.

Baka, vispa eller ät som de är!

Easy Whipping och nyheten Bake & Dessert tar bakningen till en helt ny smaknivå. Bake & Dessert används både i bakning och i efterrätter. Krämig och god med smak av populära hallon och blåbär eller vanilj. Så goda att du kan äta dem precis som de är!

VEGANSK MATLAGNING

Att äta och laga växtbaserat har aldrig varit enklare och godare.
Här har vi samlat våra bästa veganska recept.

Veganska efterrätter och bakning

Sväng ihop en snabblagad efterrätt eller baka något riktigt gott. Är du sugen på en bärdröm eller en pannacotta, här har vi samlat våra godaste veganska efterrätter och bakrecept. Oddlygoods bakprodukter är helt fria från soja, palmolja, gluten och laktos.

Söker du inspiration för vegetariska recept?

Att äta vegansk kost är inte speciellt svårt idag tack vare alla goda produkter och lättlagade recept som finns. För dig som inte nödvändigtvis vill utesluta alla goda mejeriprodukter från din kost har vi samlat massor med vegetariska recept - för inspiration till vardag och helg!

Vegetariska recept