Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 200 g grönkål
- 1 chilifrukt
- 2 msk rapsolja
- 1 tsk gurkmeja
- 1 tsk salt
- 1 tsk svartpeppar
- 3 dl vatten
- 2 dl oddlygood® Easy Cooking
- 0 kg pumpafrön
Dela recept
Instruktioner
- Ta bort eventuella hårda stjälkar på grönkålen och skär eller riv den i mindre bitar.
- Finhacka chilin.
- Stek kålen och chilin i en kastrull med olja under omrörning, ca 5 minuter, tills kålen mjuknat något.
- Tillsätt kryddorna och fräs någon minut till. Häll på vatten och havregrädde och koka upp.
- Koka ca 10 minuter. Mixa soppan slät.
- Servera soppan toppad med rostade pumpafrön och några blad grönkål om du har.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.