Krämig pasta med jordärtskocka, grönkål och svamp

Krämig pasta med jordärtskocka, grönkål och svamp

Krämig pasta med jordärtskocka, grönkål och svamp

Krämig pasta med jordärtskocka, grönkål och svamp

En krämig pasta med jordärtskocka, lök, grönkål och svamp. Pastan är helt vegetarisk och kan bli din nya favorit!

4 Portioner
30 min
33 ratings

Ingredienser4 Portioner

400 g
Vegansk pasta
500 g
Jordärtskocka
500 g
Svamp, valfri sort
1 st
Gul lök
150 g
Grönkål
5 dl
1 msk
Olivolja
1 krm
Salt
1 krm
Svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala och skär jordärtskockan i 1 centimeters tärningar. Ansa och skär svampen i önskad storlek.
  3. Hacka löken.
  4. Dra bort mittnerven från grönkålen och finstrimla bladen.
  5. Värm en stekpanna med olivolja i till högsta temperatur.
  6. Stek svamp och jordärtskocka i ca 5 minuter till fin brynt färg. Tillsätt löken, grönkålen, den kokta pastan och Easy cooking och låt det koka ihop några minuter.
  7. Smaka av med salt och svartpeppar.
  8. Servera direkt!

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.