Cornfritters

Cornfritters

Cornfritters

Gyllenbruna cornfritters toppade med srirachakräm och hackad chili för extra hetta är precis så gott som det låter. Servera med grönsallad.

4 Portioner
30 min
00 ratings

Ingredienser4 Portioner

Cornfritters

1 ½ dl
340 g
majs
1 ½ dl
vetemjöl
1 st
liten rödlök
2 st
vitlöksklyftor
1 st
grön chili
1 msk
majsstärkelse
1 tsk
bakpulver
1 tsk
salt
olja att steka i

Srirachakräm

1 dl
2 msk
srirachasås
1 nypa
salt

Tillbehör

grönsallad
hackad chili

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till srirachakrämen i en skål.
  2. Hacka rödök och chili.
  3. Sila majsen och blanda ihop med mjöl, majsstärkelse, bakpulver och salt i en skål.
  4. Rör ned hackad rödlök, chili och pressad vitlök.
  5. Blanda i Oddlygood® Easy Cooking och låt smeten villa i 10-15 minuter.
  6. Klicka ner smeten i olja i en varm stekpanna och stek på båda sidorna tills gyllenbruna.
  7. Toppa dina cornfrittes med srirachakräm och hackad chili. Servera med grönsallad.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.