Fortsätt till innehållet

Tema

Gör det som känns bra i magen

Vi har alltid varit måna om att utveckla produkter för att folk ska må bra och drivs av att göra livet bättre för alla. Men ett hälsosamt liv handlar om mer än vad vi äter, som att följa sin inre kompass och att finnas där för varandra. Vi vill inspirera människor att göra de rätta valen för sig själva och för andra. För tänk om vi alla utgick mer från vad som känns bra i magen. Det tror vi att världen skulle må lite bättre av.

Valio Laktosfri

Många förknippar Valio med laktosfritt. Kanske för att vi var först ute? Kanske för att vi på egen hand drivit utvecklingen framåt? Kanske för att vi inte bara ansträngt oss för att lugna känsliga magar utan också för att tillfredsställa krävande smaklökar? Oavsett vilket är vi idag väldigt glada över att kunna erbjuda marknadens både godaste och bredaste sortiment.

Valio kefir

Allt fler upptäcker vår populära kefir. Frisk, porlande och full av god smak. Välj naturell och servera med bär eller prova kefir med smak av hallon, blåbär eller mango. Alla är lika goda och varsamt sockrade. Njut den med din favorittopping!

Valio yoghurt

En yoghurt från Valio är inte bara en yoghurt. Den kan vara len och slät. Full med frukt och bär eller helt naturell. Med en härlig smak av vanilj eller soliga somrar. Den kan vara söt men samtidigt helt utan tillsatt socker. Oavsett vilken du föredrar har var och en av alla våra sorter något gemensamt. Nämligen den där härligt krämiga, mjuka och runda smaken som blivit Valios signum. Välj en som gör din dag extra god.

Laktosfria produkter kan hjälpa dig som är laktosintolerant en bit på vägen – som en del av en balanserad och sund livsstil.

Tävla & vinn med Valio

Tävla & vinn med Valio

Var med och tävla varje vecka med chans att vinna massor av produkter från Valio, värde 1 500 kr! Är du med i tävlingen är du också med i utlottningen av finalpriset, ett presentkort på 3 000 kr från Plantagen. Allt du behöver göra är att svara på två enkla frågor om Valio och odling. .