
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
3 h
Totalt
3 h 10 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 100 g färska jordgubbar
-
1½ dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 1 tsk agavesirap eller flytande honung
- 2 msk chiafrön
Topping
-
1½ dl
Valio Laktosfri yoghurt vaniljNjut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 1 dl granola
- 2 tsk agavesirap eller flytande honung
- 0 kg färska jordgubbar
Dela recept
Instruktioner
- Mixa jordgubbarna med yoghurt och agavesirap. Blanda i chiafrön, häll upp i 2 glas. Plasta och låt stå ca 3 timmar.
- Toppa chiapuddingen med yoghurt, granola, jordgubbar och agavesirap.
Till recepten
Dela recept