Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
1 h
Totalt
1 h 30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 500 g potatis
- ½ tsk salt
- 100 g purjolök
- 200 g tonfisk i burk
-
2 dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 0 kg svartpeppar, grovmalen
-
25 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
Dela recept
Instruktioner
- Skala och skiva potatisen. Salta.
- Skiva purjolöken fint.
- Häll av vattnet från tonfisken och blanda med purjolök och crème fraiche. Krydda med peppar.
- Lägg hälften av potatisen i en smord ugnsform. Lägg på fiskblandningen och fyll på med potatisen. Toppa med smöret.
- Ställ in i ugn 200 °C i ca 1 timme.
Till recepten
Dela recept