Förberedelsetid
Aktiv
5 min
Passiv
15 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn250°C
Recension
5
stjärnor av fem
2 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 0 kg 4 portioner köttfärssås och spaghetti som blivit
- ½ citronskal, rivet
- 1 klyfta vitlök, finriven
-
3 dl
Valio Laktosfri matgräddeValio laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
örter t expersilja, oregano, basilika, rosmarin
- 50 g parmensanost
Vid servering
- 0 kg rucola
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250°C.
- Blanda köttfärssåsen och spaghettin med citronskal, vitlök och örter.
- Rör ner matgrädden i blandningen.
- Häll upp i en ugnsfast form, riv över osten och ugnsbaka i ca 15 minuter.
- Toppa med lite rucola vid serveringen.
Till recepten
Dela recept