
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
3 h
Totalt
3 h 15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
5
stjärnor av fem
2 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 50 g blåbär (frysta), tinade
- 1 dl havregryn
- 2 tsk chiafrön
-
1½ dl
Valio Laktosfri grekisk yoghurt naturell 0,4%Krämig och len laktosfri grekisk yoghurt med låg fetthalt, goda bakterier och rik på protein.…
-
½ dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 1 nypa salt
Topping
-
2 msk
Valio Laktosfri grekisk yoghurt naturell 0,4%Krämig och len laktosfri grekisk yoghurt med låg fetthalt, goda bakterier och rik på protein.…
- 1 tsk honung, flytande
- 2 msk blåbär
- 2 msk pekannötter
Dela recept
Instruktioner
- Fördela ingredienserna i 2 burkar eller skålar och blanda ihop. Ställ i kyl i minst 3 timmar, gärna över natten.
Topping
- Toppa overnight oatsen med yoghurt, honung, färska blåbär och krossa över pekannötter före servering.
Till recepten
Dela recept