Förberedelsetid
					Aktiv				
				
					10 min				
			
					Passiv				
				
					6 h				
			
					Totalt				
				
					6 h 10 min				
			Svårighetsgrad
- 
					Nybörjarkock
 
Recension
				4.88
				stjärnor av fem
				8 recensioner
			
			
				Hur smakade det?
				
											
											
											
											
											
									
				
				
				
				
			
		Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 dl havregryn
 - 1 msk chiafrön
 - 1 dl morot, finriven
 - 
												½ dl
																													Valio Laktosfri yoghurt naturell 4 %Prova vår extra krämiga naturella yoghurt utan laktos. Yoghurten är lika god till frukost eller…
												 - 
												1 dl
																													Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
												 - ½ tsk kanel, mald
 - 1 krm ingefära, malen
 - 1 krm kardemumma, stött
 - ½ tsk honung, flytande
 - ¼ tsk vaniljpasta
 - ½ krm salt
 
Topping
- 
												½ dl
																													Valio Laktosfri kvarg vaniljLaktosfri kvarg med fyllig och rund smak av vanilj. God som den är tillsammans med…
												 - ½ lime, rivet skal
 
	Dela recept
					Instruktioner
- Skala och finriv moroten. Blanda ihop alla ingredienserna i en skål. Plasta och ställ i kyl över natten.
 
Topping
- Dagen efter: Toppa med vaniljkvarg och rivet limeskal.
 
Till recepten
	Dela recept