Fortsätt till innehållet

Kampanj

Tävla & vinn en egen glassfabrik!

Sval yoghurt och iskall yoghurtglass gör sommaren extra härlig. Var med och tävla varje vecka med chans att vinna massor av yoghurt. Men vänta, det blir ännu bättre – alla deltagare har chansen att bli en av de tre vinnarna av förstapriset, en lyxig KitchenAid köksmaskin och tillhörande glassmaskin. Perfekt för dig som vill göra massor av smarrig yoghurtglass!

Veckotävling

Varje vecka dras 3 deltagare som vinner värdekuponger för inköp av Valio yoghurt, värde 500 kr. Ny chans att vinna varje vecka du skickar in ett tävlingsbidrag.

Förstapris

Alla som är med och tävlar har dessutom chansen att bli en av de tre deltagare som vinner förstapriset, en lyxig KithchenAid köksmaskin och tillhörande glassmaskin, värde 9 420 kr.

Så här lätt tävlar du

  1. Fyll i namn, e-postadress och mobilnummer i formuläret, godkänn tävlingsvillkoren. Tävlingsvillkoren hittar du längre ner på sidan. Max ett tävlingsbidrag per deltagare per vecka.
  2. Vinnarna av värdekuponger dras bland de inkomna tävlingsbidragen efter varje avslutad tävlingsvecka. Vinnarna av förstapriset dras efter tävlingsperioden avslutats den 11 augusti 2024.

Alla vinnare i tävlingen publiceras här. Tävlingsperiod 13/5 – 11/8 2024

Tävlingsformulär

För- och efternamn(Obligatoriskt)
E-postadress(Obligatoriskt)

Yoghurtglass med KitchenAid köksmaskin med tillhörande glassmaskin

Förstapriset är en lyxig KitchenAid köksmaskin och glassmaskin. Med KitchenAid-skålen för glasstillverkning förvandlas köksmaskinen till en glassmaskin så att du kan skapa läcker yoghurtglass. Men det är inte allt. Du kan också göra krämig hemgjord gräddglass, gelato eller slush.

Cashback på Valio yoghurt

Rabble är en cashback-app som fungerar överallt oavsett var du köpt vår yoghurt. Handla först, få pengar tillbaka när du scannar kvittot. Enkelt, kul & appen är gratis. Under sommaren erbjuder vi cashback på Valio yoghurt om du använder appen rabble. Begränsat antal cachbackerbjudanden, se aktuellt erbjudande på rabble.se.

Massor av yoghurt

Föredrar du yoghurt full med frukt och bär, len och slät vaniljyoghurt eller helt naturell yoghurt fri från laktos? Vi har olika varianter av yoghurt som alla har det gemensamt att de är härligt krämiga, mjuka och runda i smaken.

Valio laktosfri yoghurt

En laktosfri yoghurt från Valio är inte bara en yoghurt. Den kan vara len och slät. Full med frukt och bär eller helt naturell. Med en härlig smak av vanilj eller soliga somrar. Den kan vara söt men samtidigt helt utan tillsatt socker. Oavsett vilken du föredrar har var och en av alla våra sorter något gemensamt. Nämligen den där härligt krämiga, mjuka och runda smaken som blivit Valios signum. Välj en som gör din dag extra god.

Härliga glassrecept

Glass är perfekt både en varm sommardag och till kalaset, eller när när du helt enkelt bara är sugen på god glass. Det är busenkelt att göra glass hemma även utan avancerade maskiner. Har du en elvisp, en bunke och kanske några pinnglassformar? Ja då kan du enkelt slänga ihop riktigt smarrig glass att bjuda familj och vänner på.

Här har vi samlat våra favoritrecept på yoghurtglass och vanlig glass


Anu Ellä. Anu Ellä

Vårt arbete med hållbarhet

För oss på Valio är det en självklarhet att tänka hållbart och värna om naturen. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar för att minska klimatavtrycket i vårt jordbruk och produktion.