Valio Oddlygood

Valio Oddlygood. En växande, välsmakande familj.

Våra växtbaserade alternativ är precis vad de heter. Ovanligt goda. Välj mellan Oddlygood Havredryck, Barista och havrebaserade gurtar som är både krämiga och glutenfria. Förutom att de innehåller den nordiska havrens alla naturliga egenskaper är de dessutom berikade med mineraler, vitaminer och de goda bakterierna Acidofilus och Bifidus. Gurtarna finns både som naturell och i flera goda smaker med hög frukthalt och låg sockerhalt. Här hittar du även goda alternativ till ost, både i skivad och riven form. Perfekt på smörgåsen, pizzan och burgaren.

En havredryck för dig som älskar kaffe.

Sällan har en havredryck varit mer efterlängtad än Oddlygood Barista. En svårslagen smakhöjare som gör din kaffe precis så rund och krämig som du är van att få den serverad. Som namnet antyder är Oddlygood Barista framtagen i samarbete med professionella baristor. Kan drickas varm eller kall och vispas till ett lent skum. Den är dessutom glutenfri.

Allt du undrat om havredryck

Vad innehåller havredryck?

Oddlygood™ Havredryck innehåller havre (10 %), vatten, rybs- och solrosolja, kalcium, salt, jod, vitaminer (B2, B12 och D-vitamin).

Är havredryck nyttigt?

Förutom havrens egna fördelar är Oddlygood™ Havredryck berikad med vitaminerna B2, B12 och D-vitamin, samt mineralerna kalcium och jod. Den är fri från tillsatt socker och innehåller inga tillsatsämnen.

Är havrebaserade produkter laktosfria?

Både Oddlygood™ Havredryck och våra Oddlygood™ havrebaserade gurtar är totalt mjölkfria, och därmed också laktosfria; proteinet (1,2 g/100 g) är helt vegetabiliskt.

Utforska hela sortimentet av Oddlygood™ produkter

Valio Oddlygood™ Havredrycker och havrebaserade gurtar är nyttiga, mjölkfria och framförallt goda alternativ till mjölk och yoghurt för dig som väljer växtbaserat. Förutom havrens alla naturliga egenskaper är de dessutom berikade med mineralerna jod och kalcium, vitamin D och vitaminerna B2 och B12.

Till produkterna

Matinspiration med havrebaserade recept

Här hittar du tre smarriga recept. För dig som vill prova på fler växtbaserade rätter har vi samlat goda och lättlagade recept på våra receptsidor!

Fler växtbaserade recept
Tema
Enklare tillvaro med växtbaserade produkter från Oddlygood
Tema
Oddlygood gör det enkelt att äta mer växtbaserat
Tema
Nu kan alla dina vänner äta samma mat: ”Blir hur gott som helst med Oddlygood”