Chokladmuggkaka

Chokladmuggkaka

Chokladmuggkaka

Muggkaka med PROfeel® chokladpudding är både smarrigt och lättlagat.

1 Portioner
30 min
00 ratings

Ingredienser1 Portioner

1 ½ msk
vetemjöl
1 ¼ dl
havregryn
1 tsk
bakpulver
½ tsk
vaniljarom
1 st
ägg
1 ½ tsk
sötströ
3 msk
4 msk

Gör så här

  1. Blanda havregryn och vetemjöl. Kör i mixer till grovmalt mjöl.
  2. Blanda i alla övriga ingredienser.
  3. Häll smeten i en smord mugg eller kopp som klarar ugnsvärme.
  4. Värm ugnen till 175 grader och baka i 15-18 minuter. Det går också bra att baka muggkakan i mikro på full effekt i ca 2 minuter.
  5. Toppa med PROfeel chokladpudding eller PROfeel shake coklad.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.