Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
24 h
Totalt
24 h 15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
4.67
stjärnor av fem
3 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
1½ dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 4 %Prova vår extra krämiga naturella yoghurt utan laktos. Yoghurten är lika god till frukost eller…
- 2 tsk hallonpulver
- 2 tsk blåbärspulver
- 1 tsk honung, flytande
- 1 krm vaniljpulver
Topping
- 0 kg frystorkade hallon
- 0 kg pumpakärnor
- 0 kg quinoapuffar
- 0 kg oxalis
Dela recept
Instruktioner
- Fördela yoghurten i två skålar och blanda med hallonpulver och blåbärspulver. Tillsätt honung och vanilj.
- Placera en silduk över en bunke och fäst med t ex ett gummiband. Häll i den smaksatta yoghurten. Lägg i en liten tyngd med platt botten t.ex en mindre bunke. Låt stå i kylskåp i 1-2 dygn. Den blir fastare ju längre den står.
- Häll ut yoghurten på en tallrik och forma den som du vill med t ex en vinkelpalett.
Topping
- Toppa med frystorkade hallon, pumpakärnor, quinoapuffar och blommor från oxalis.
Till recepten
Dela recept