Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Totalt
15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
50 g
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- 3 msk vetemjöl
-
3 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
-
3 dl
Valio Laktosfri mjölkdryckI Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 1 msk kalvfond
- 1 msk svartvinbärsgelé
- 2 tsk soja, kinesisk
- 0 kg salt
- 0 kg svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Smält smöret i en kastrull och vispa ner mjölet och lite av grädden till en tjock stuvning.
- Tillsätt resterande grädde och mjölk under omrörning.
- Låt sjuda på låg värme och tillsätt fond, gelé och soja.
- Krydda med salt och peppar. Smaka av och tillsätt eventuellt av med mer gelé eller soja.
Till recepten
Dela recept