Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Bakentusiast
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- ½ dl strösocker
- 4½ dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 krm salt
-
1½ dl
Valio Laktosfri mjölkdryckI Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 2 ägg
-
0 kg
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
topping
- 1 dl strösocker
- 1 tsk kanel
Dela recept
Instruktioner
- Blanda socker, mjöl, bakpulver, vaniljsocker och salt i en bunke.
- Tillsätt mjölk och ägg. Rör till en slät smet.
- Värm en stekpanna. Lägg i en klick smör att steka i. Klicka ut ca 2 msk smet och stek krabbelurerna på medelvärme 1-2 minuter på varje sida.
- Doppa dem i en skål med strösocker och kanel.
Till recepten
Dela recept