Marsipangrisar

Marsipangrisar

Marsipangrisar

Supersöta små marsipangrisar som är enkla att göra. Doppa dem så mycket du vill i choklad! Det kan underlätta att ha modelleringsverktyg men är absolut inget måste. Använd tex en tandpetare för att forma vecket i örat och trycka till näsborrarna med.

8 Portioner
45 min
11 rating

Ingredienser8 Portioner

200 g
Figurmarsipan
40 g
Mörk choklad

Gör så här

  1. Forma 8 runda bollar, ca 20 g styck. Forma fyra små bollar till fötterna som du fäster under bollen. Forma en liten boll som du trycker till till ett tryne och fäster fram på grisen, tryck in två hål som näsborrar.
  2. Forma öron som du sätter överst på huvudet och små, små bollar till ögon. Rulla en smal sträng som du rullar ihop till en knorr där bak på grisen.
  3. Smält choklad och doppa fötterna på grisarna, ställ på ett bakplåtspapper för att stelna. Måla även choklad på ögonen med en smal pensel.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.