Förberedelsetid
Aktiv
5 min
Passiv
4 h
Totalt
4 h 5 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
4
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
4 dl
Valio Laktosfri kefir naturellNjut av Valio laktosfri naturell Kefir med härligt frisk, porlande konsistens och mild smak. Ät…
- 3 dl dinkel- eller havregryn
- ½ dl solrosfrön
- ½ dl linfrön, hela
- 1 msk rårörsocker
- 1 tsk kanel, malen
- 1 krm kardemumma, malen
Dela recept
Instruktioner
- Vispa samman alla ingredienserna i en skål.
- Täck med plastfolie eller lock.
- Låt stå i kylen minst 4 timmar, gärna över natten.
- Lägg upp på tallrikar och servera med valfri topping t ex bär, tärnad frukt, müsli, kokos, frön eller nötter.
Till recepten
Dela recept