
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
4 h
Totalt
4 h 15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
5
stjärnor av fem
3 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderGrundrecept
-
4 dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
-
2 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 4 msk chiafrön
- 1½ msk honung, flytande
- ½ tsk vaniljpulver (valfritt)
- 2 krm salt
Topping 1
- 0 kg banan, skivad
- 0 kg rostade hasselnötter
- 0 kg hasselnötssmör
- 0 kg hackad mörk choklad minst 70% kakao
Topping 2
- 0 kg jordgubbar, färska
- 0 kg färsk mynta
- 0 kg honung, flytande
Topping 3
- 0 kg blåbär
- 0 kg citronskal, rivet
- 0 kg mandelsmör
Topping 4
- 0 kg mango (färsk eller tinad)
- 0 kg kokosflakes
- 0 kg ingefära (riven)
Dela recept
Instruktioner
- Blanda mjölk, yoghurt, chiafrön, honung, vaniljpulver och salt klumpfritt i en bunke. Fördela ut i 4 portionsskålar eller burkar med lock.
- Låt stå i kyl minst 4 timmar, gärna över natten. Rör gärna om efter 10 minuter för att undvika klumpar.
- Välj ett förslag på topping vid servering.
Till recepten
Dela recept