Rischoklad med pepparkakssmak

Rischoklad med pepparkakssmak

Rischoklad med pepparkakssmak

Rischoklad med pepparkakssmak

Att göra julgodis är kul för hela familjen. I det här receptet läggs en julig pepparkakssmak till i den traditionella rischokladen.

50 Portioner
30 min
00 ratings

Ingredienser50 Portioner

250 g
Blockchoklad
1 dl
Valio Laktosfri vispgrädde
2 msk
1 tsk
Pepparkakskrydda
7 dl
Puffat ris

Gör så här

  1. Smält chokladen på medelvärme i mikron eller i vattenbad, rör om då och då.
  2. Mät upp grädde, smör och pepparkakskrydda i en kastrull. Värma upp. Låt svalna en stund.
  3. Blanda i risflingorna och den smälta chokladen.
  4. Häll blandningen i pappersformarna. Låt stelna och förvara på en sval plats.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.