Fortsätt till innehållet
Tunnbrödsrullar med skinka

Tunnbrödsrullar med skinka

Letar du efter ett välsmakande men lätt tilltugg att bjuda på inför julens festligheter? Servera de små rullarna som en plockrätt till glöggen eller som en mindre förrätt. De går snabbt att göra och man kan variera fyllningen efter smak och tyckte.

Tunnbrödsrullar med skinka

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 1 dl fikon, torkade
  • 200 g skinka
  • 200 g färskost
  • tunnbröd
  • 100 g ruccola

Instruktioner

  1. Strimla skinkan och fikonen.
  2. Bred färskosten jämnt på tunnbröden. Varva skinka, ruccola och fikon ovanpå.
  3. Rulla från kortsidan till en rulle och skär i fyra mindre delar.
  4. Stick eventuellt fast kanten med en cocktailpinne eller tandpetare.

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.