Fortsätt till innehållet

Varm choklad

En kopp varm choklad är värmer gott när det är ruggigt ute eller när man är på fjället. Toppa gärna med vispad grädde och kakao för en extra god upplevelse.

Varm choklad

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Instruktioner

  1. Vispa samman mjölk, kakao och socker i en tjockbottnad kastrull.
  2. Värm upp på medelvärme under vispning.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.