Förberedelsetid
Aktiv
1 h 20 min
Totalt
1 h 20 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 morötter
- 6 potatisar, mellanstora
- 100 g ärtor, djupfrysta
- 3 saltgurkor
- 4 ägg, kokade
- 0 kg citron, saften från
-
200 g
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- ½ dl majonnäs
- 1 tsk dijonsenap
- 0 kg salt och svartpeppar
Till garnering
- 0 kg salladsblad
- 1 gräslök, finhackad
Dela recept
Instruktioner
- Skala och hacka morot och potatis i små tärningar. Koka dem nätt och jämnt mjuka i saltat vatten. Låt dem rinna av ordentligt.
- Tina ärterna.
- Tärna saltgurkorna och äggen.
- Lägg allt i en bunke och pressa över citronsaft. Blanda crème fraiche, majonnäs och dijonsenap och vänd försiktigt ned i grönsaksblandningen. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg upp på ett fat med salladsblad och toppa med gräslök.
Till recepten
Dela recept