Nytt år och nya tag med helgtävling!

Nytt år och nya tag med helgtävling!

Ett nytt år har börjat och Januari är snart slut. Vad fort det har gått tycker jag! År 2012 kommer att gå i hälsans tecken och med all jul och nyårsmat man har ätit så tycker i alla fall jag att det låter som ett bra år!


Därför är det extra roligt att jag nu har fått tillfälle att lotta ut en Hälsokryssning!
Under denna 40 timmars kryssning (4-6 feb) får du och upp till 3 medresenär tillfälle att gå på en minimässa, lyssna på inspirerande föreläsare som bjuder på både allvar och skratt, äta gott och kanske passa på att unna dig en behandling ombord. Allt går i hälsans tecken, och konferencier under helgen är musikalartisten Fredrik Swahn!


För att vara med och tävla ska du svara på följande frågor och motivera varför just du behöver en hälsokryssning. Dina svar och motivering vill vi ha senast på måndag Kl. 10
Vinnaren publiceras på måndag efter Kl. 12


Tävlingsfrågor
1. Vad heter hälsokostkedjan som anordnar Hälsokryssningen 2012?
2. Vad heter matsmältningsyoghurten som Valio lanserade 2011?
3. Fredrik Swahn har haft en huvudroll i musikalen Hair. Vad betyder Hair på svenska?
4. Vad heter syrad grädde med ett annat namn? (Tips! Valio har en laktosfri sådan...)


Vad vinner man?
En A-hytt med plats för 4 personer
Välkomstdrink
Tillträde till mässan
Tillträde till föreläsningarna
*värde 4000 kr
(Mat och dryck betalar ni själva)

Lycka till och trevlig helg!

Kommentarer

Camilla Kopponen skriver:

Tävlingsfrågor
Tävlingsfrågor 1. Vad heter hälsokostkedjan som anordnar Hälsokryssningen 2012? Svar:Kedjan heter Hälsokraft tillsammans med medarrangörerna Börlind, Great Earth och L-Argiplex. 2.Vad heter matsmältningsyoghurten som Valio lanserade 2011? Svar: Valio OLO 3. Fredrik Swahn har haft en huvudroll i musikalen Hair. Vad betyder Hair på svenska? Svar:Hår 4. Vad heter syrad grädde med ett annat namn? (Tips! Valio har en laktosfri sådan...) Svar:Yogurt Motivering: En kryss med hälsan i topp, det vore gott, en härlig start på året, njuta, basta, spa och ta hand om håret!

susanne hassoun skriver:

hälsoresan
behöver vinna för har haft en tuff höst och vinter och vill må bra igen i min "nya" ca 60 kilo mindre kropp ju

Aki Liukko skriver:

Helhtävling
1.hälsokraft 2.olo 3.hår 4. creme fraiche jag skulle verkligen behöva en kick till att komma igång med mitt nya hälsosamma liv,därför vill jag vinna hälsokryssningen!

susanne Hassoun skriver:

hälsokryssningen tävling
1.Hälsokraft 2.OLO 3.hår 4.Gräddfil Vill ha en myshelg med mina 3 döttrar och festa loss i min typ 60 kilo mindre kropp

Elisabeth Johnson skriver:

Tävling
1=Hälsokraft 2=Valio OLO 3=Hår 4=Smetana Gumfläsket har börjat accelerera, Hälsokraft har säkert tips för att få processen att retardera. På kryssningen kan jag få information om hur jag ska bli en sundare person. Slutsats naturligtvis, jag behöver vinna detta pris.

katarina Andersson skriver:

Nytt år och nya tag med helgtävling
Svar på frågorna 1.Hälsokraft heter hälsokedjan som anordnar resan. 2. Den nya matsmältnings yoghurten heter OLO 3. Hair på svenska betyder hår. 4. Syrad grädde kallas gräddfil och smetana. Motivation varför jag ska vinna På grund av hälsosjäl var jag tvungen att lämna min arbetsplats och ta steget ut i arbetslösheten. Mina sista år var en enda lång kamp mot smärta under arbetspasset. Jag behöver efter den persen få in lite nya saker att tänka på och ser denna resa i hälsans tecken som en stor chans att få det och eventuellt finna nya idéer om hur jag kan förbättra min hälsa ännu mer.

annika karlsson skriver:

hälsokryssning helgtävling
1 Hälsokraft 2Valio OLO™ 3 Hår 4 filbunke När Orken börjar tryta, vill man byta: tvätt mot peeling, städning mot healing, matlagning mot en skönare feeling!

Christina Lydecker skriver:

Helgtävling
1. Hälsokraft 2. OLO 3. Hår 4. Smetana Har precis firat min 60-årsdag 16/1 2012 och skulle behöva komma med på en hälsoresa med dom närmast "sörjande", min man och 2 undesköna bonusdöttrar. Fniss!!

annika karlsson skriver:

hälsokryssning helgtävling
1 Hälsokraft 2Valio OLO™ 3 Hår 4 filbunke När Orken börjar tryta, vill man byta: tvätt mot peeling, städning mot healing, matlagning mot en skönare feeling!

Helen Holmberg skriver:

Tävlingssvar
Tävlingsfrågor 1. Hälsokraft 2. Valio Olo 3. Hår 4. Smetana Varför just jag behöver en hälsokryssning; Har sedan allvarligt njurstensanfall 2008 insett att livet är värt att leva, påbörjade en viktresa som gett mig -27 kg fram till dags datum. Haft otur och bröt revben oktober 2010, höger fot maj 2011 och skulle verkligen må bra av en riktig inspirationskick för att komma på banan igen och gå ner mer i vikt (har ca 30 kg kvar) samt bygga upp min hälsa.

Tim skriver:

tävlingssvar
1.Hälsokraft 2.Valio OLO 3.Hår 4.Smetana Jag behöver få bort mitt fett och det en vara en bra start med priset ni angett Nu ska jag sluta med cigarett och börja med lite vett

Tim skriver:

tävlingssvar
1.Hälsokraft 2.Valio OLO 3.Hår 4.Smetana Jag behöver få bort mitt fett och det en vara en bra start med priset ni angett Nu ska jag sluta med cigarett och börja med lite vett

Sanna Kaakinen skriver:

Hälsokryssning
1. Vad heter hälsokostkedjan som anordnar Hälsokryssningen 2012? Svar: Hälsokraft 2. Vad heter matsmältningsyoghurten som Valio lanserade 2011? Svar: Valio OLO. 3. Fredrik Swahn har haft en huvudroll i musikalen Hair. Vad betyder Hair på svenska? Svar: Hår. 4. Vad heter syrad grädde med ett annat namn? (Tips! Valio har en laktosfri sådan...) Svar: Smetana. Vore lyxigt att få komma i väg på en kryssning i hälsans tecken, för det är något jag har beslutat att lägga fokus på i år.

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


För mer information om maghälsa

Populära avdelningar