Våra tre lyckliga vinnare i tävlingen: Vad skulle du bjuda kungen på?

Våra tre lyckliga vinnare i tävlingen: Vad skulle du bjuda kungen på?

Tack för alla bidrag i tävlingen! Här är våra tre lyckliga vinnare och deras beskrivning över vad just de skulle bjuda kungen på. Är du en av tre dessa vinnare? vänligen maila din postadress till konsumentkontakt@valio.fi så skickar vi din vinst per post inom kort.

Hälsningar Åsa

Vinnare:
Irene
Jag skulle bjuda på min marängtårta. Som är laktosfri. Så får han inte ont i magen, när han äter för mycket av den.
Akleja
Hej, Eftersom jag själv precis varit på Stadshuskällaren och ätit förra årets Nobelmeny går tankarna åt det hållet. Jag skulle bjuda kungen på Nobelmenyn som var år 1946, alltså det året kungen är född. Då serverades nämligen: Skaldjursconsommé Helstekt renfilé med lingongräddsås, selleripuré Inkokta päron med glass Till fikat efteråt tänkte jag bjuda på Gustav Adolfbakelse, Napoleonbakelse och en bit Oscar II tårta!
Thomas
Jag skulle först kollat med hovet, för att säkra ev. allergier och kanske fått rådet, att inte bjuda på fel saker till vår regent, för vem vill ha en födelsedag där det känns spänt? Chokladbollar funkar nog även för kungen, är säker på att han blivit nöjd när "Vi gratulerar" efter fikat blivit sjungen.

Kommentarer

Anonymous skriver:

Felaktig vinnare
Sista vinnaren var inte ens med i tävlingen på rätt sätt. Man skulle kommentera FÖRE 1/5 och det inlägget gjordes: 2013-05-01 - 07:28 Följ era egna tävlingsregler!

Christopher skriver:

Hej,
Tack för din kommentar! Vi ber om ursäkt för att vi tyvärr missade att det sista bidraget kom in efter den 1 maj, men då vinnarna redan är utsedda är det denna vinnarlista som gäller. Vi ska se till att ha bättre koll på datum och tidpunkt för bidragen vid vår nästa tävling. Vänliga hälsningar Christopher

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar