Emmentalerfyllda kuvertbröd

Emmentalerfyllda kuvertbröd

Emmentalerfyllda kuvertbröd

Emmentalerfyllda kuvertbröd

Riktigt goda kuvertbröd fyllda med en röra gjord på emmenthalerost och creme cheese. Fina att se på och mycket lättlagade eftersom degen helt enkelt är smördeg som tinas och fylls med ostkrämen. Både gott och laktosfritt!

8 Portioner
45 min
00 ratings

Ingredienser8 Portioner

300 g
Laktosfri smördeg
100 g
100 g
1 tsk
Torkad timjan
1 st
Ägg
1 tsk
Salt
1 tsk
Peppar

Gör så här

  1. Mixa samman ostarna med örter, salt och peppar i en matberedare.
  2. Skär den tinade degen i fyrkanter, 5 x 5 cm stora.
  3. Lägg en klick ost i mitten, pensla kanterna med vatten och förslut genom att vika på mitten.
  4. Vispa upp ägget och pensla varje knyte.
  5. Baka av i mitten på ugnen tills de fått färg.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.