Fish taco med tomatsalsa och avokado

Fish taco med tomatsalsa och avokado

Fish taco med tomatsalsa och avokado

Fish taco med tomatsalsa och avokado

Denna fisktacos är gjord av krispig fisk, syrlig avokadokräm och färsk tomatsalsa. Denna snabba vardagsmåltid smakar extra gott till en läsk på en solig terrass.

4 Portioner
30 min
00 ratings

Ingredienser4 Portioner

Avokadokräm

1 st
Avokado
2 cl
Limejuice
Salt

Tomatsalsa

2 st
Tomater
1 st
Salladslök
1 msk
Olivolja
½ tsk
Chiliflakes
Koriander
Salt
Svartpeppar

Övrigt

243 g
Fryst panerad fisk
8 st
Små tortillabröd
Riven ost
Färsk koriander

Gör så här

  1. Dela avokadon, ta bort kärnan genom att knacka med knivbladet på stenen och vänd försiktigt. Lägg avokadon i en skål och pressa i limesaften. Mosa till en pure och ställ åt sidan.
  2. Tärna tomaten (ta bort kärndelen om du vill) och hacka salladslöken. Blanda alla ingredienser till en salsa. Ställ åt sidan.
  3. Stek fisken enligt anvisningar på förpackningen i ugnen eller i panna. Skiva när den är tillagad. Värm tacobröden.
  4. Fyll genom att varva ingredienserna, garnera med riven ost och koriander.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.