Valio Sverige
Kontakta oss
Foodservice
Kontakta oss
Foodservice
Valio Sverige
Produkter
Recept
Laktosintolerans
Hälsa och välmående
Hållbarhet
Om Valio
Sök
Sök
Produkter
Laktosfritt
Växtbaserat
Mjölk
Yoghurt
Grädde och Creme Fraiche
Smör och bredbart
Kefir
Ost
Kvarg
Proteinprodukter
Kaffedrycker
Recept
Frukost och mellanmål
Lunch och middag
Efterrätt
Påskmat
Julmat
Bakning
Smoothies
Matinspiration
Laktosfri mat
Vegetariskt
Veganskt
Laktosintolerans
Symptom och behandling
Hur ställs diagnosen laktosintolerans?
Laktos i mat
Hur blir mjölken laktosfri?
Frågor och svar
Mjölkproteinallergi
Valios forskning kring laktosintolerans
Hälsa och välmående
Hälsosam livsstil
Näringsbehov genom livet
Kosthållning och dieter
Maghälsa
Näringslära
Syrat och fermenterat
Hållbarhet
Koldioxidneutral mjölk 2035
Kolbindande jordbruk
Omsorg om djuren
Omsorg om naturen
Omsorg om människan
Magrapporten 2021
Om Valio
Forskning och framtid
Historia
Pressreleaser
Artiklar
Kontakta oss
Karriär
Integritetspolicy
Aktuella tävlingar
Sök
Sök
Köttbullar
Köttbullar
Köttbullar
Information
Ingredienser
Gör så här
4
Portioner
30
min
0
0 ratings
Ingredienser
4 Portioner
500
g
Nötfärs/blandfärs
1
dl
Valio Laktosfri Vispgrädde
1
dl
Ströbröd
1
st
Ägg
1
st
Gul lök
1
tsk
Salt
1
krm
Malen vitpeppar
2
msk
Valio Smör Normal
Gör så här
Blanda mjölk och grädde med ströbröd. Låt svälla i 10 minuter.
Tillsätt färs,lök, ägg och övriga ingredienser i ströbrödsblandningen.
Arbeta färsen smidig.
Fukta händerna med kallt vatten och forma jämna släta bullar.
Stek köttbullarna i smör i 3-5 minuter
Tips! Tillsätt mald kryddpeppar när du steker köttbullarna
Skriv ut
Dela
Share
Från Valio
Valio Laktosfri vispgrädde 35% 5 dl
Valio smör normalsaltat 200 g
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.
Till alla recept