Kontakta oss
Foodservice
Kontakta oss
Foodservice
Valio Sverige
Produkter
Recept
Laktosintolerans
Hälsa och välmående
Hållbarhet
Om Valio
Sök
Sök
Produkter
Laktosfritt
Växtbaserat
Mjölk
Yoghurt
Kvarg
Smör
Grädde och Creme Fraiche
Recept
Frukost och mellanmål
Lunch och middag
Efterrätt
Bakning
Smoothies
Julmat
Påskmat
Sommarmat
Laktosfritt
Vegetariskt
Laktosintolerans
Symptom och behandling
Hur ställs diagnosen laktosintolerans?
Laktos i mat
Laktosfria produkter
Frågor och svar
Mjölkproteinallergi
Valios forskning kring laktosintolerans
Hälsa och välmående
Hälsosam livsstil
Näringsbehov genom livet
Kosthållning och dieter
Maghälsa
Näringslära
Hållbarhet
Koldioxidneutral mjölk 2035
Kolbindande jordbruk
Omsorg om djuren
Omsorg om naturen
Omsorg om människan
Magrapporten 2019
Om Valio
Forskning och framtid
Historia
Pressreleaser
Artiklar
Kontakta oss
Våra anställda och värderingar
Integritetspolicy
Sök
Sök
Köttbullar
Köttbullar
Köttbullar
Information
Ingredienser
Gör så här
4
Portioner
30
min
0
0 ratings
Ingredienser
4 Portioner
500
g
Nötfärs/blandfärs
1
dl
Valio Laktosfri Vispgrädde
1
dl
Ströbröd
1
st
Ägg
1
st
Gul lök
1
tsk
Salt
1
krm
Malen vitpeppar
2
msk
Valio Smör Normal
Gör så här
Blanda mjölk och grädde med ströbröd. Låt svälla i 10 minuter.
Tillsätt färs,lök, ägg och övriga ingredienser i ströbrödsblandningen.
Arbeta färsen smidig.
Fukta händerna med kallt vatten och forma jämna släta bullar.
Stek köttbullarna i smör i 3-5 minuter
Tips! Tillsätt mald kryddpeppar när du steker köttbullarna
Skriv ut
Dela
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Från Valio
Valio Laktosfri vispgrädde 35% 5 dl
Valio smör normalsaltat 200 g
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.
Till alla recept
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra er användarupplevelse och samla in användarstatistik. Genom att fortsätta att använda webbplatsen godkänner ni att vi använder cookies.
Läs hela Valios integritetspolicy ›