Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
5 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn250°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 200 g nacho chips
-
250 g
Valio Middagsmagi ostcrème tacoMiddagsmagi ostcrème taco har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
-
200 g
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- ½ dl färsk koriander
Köttfärssås
- 400 g nötfärs
- 1 dl paprika
- 380 g vita bönor i tomatsås
- 3 vårlöksstjälkar
Guacamole
- 2 avokado
- 1 vitlök, finhackad
- 1 lime, saften från
- 1 tsk salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Bryn färsen i en stekpanna med lite smör eller olja. Tärna paprikan och tillsätt med bönorna i tomatsås. Låt det koka några minuter på svag värme tills paprikan mjuknat och färsen är genomstekt. Hacka löken och tillsätt.
- Mosa avokadoköttet grovt med en gaffel. Skala och finhacka vitlöken och vänd ner. Smaka av med limesaft, salt och peppar.
- Bred ut nachos på bakplåtspapper på en plåt. Klicka ut köttfärssåsen och ostcrèmen.
- Värm i ugnen i 250°C i 5 - 8 minuter.
- Toppa med korianderblad och servera med guacamole ochcrème fraîche.
Till recepten
Dela recept