Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 3 dl vetemjöl
- 3 ägg
-
6 dl
Valio Laktosfri mjölkdryck 3%I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
-
25 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 1 tsk strösocker
- ½ tsk salt
- 3 förpackningar á 200 g Valio Laktosfri kvarg hallon
- 250 g frysta hallon
- 1 paket hallon, färska
Dela recept
Instruktioner
Pannkakor
- Blanda mjöl, ägg och hälften av mjölken.
- Smält smör och tillsätt sockret. Blanda ner i smeten tillsammans med resten av mjölken och salt. Vispa till en slät smet.
- Stek pannkakorna i smör.
Montering
- Värm upp frysta hallonen tills det börjar puttra. Ta bort från värmen och addera hallonkvargen.
- Lägg en pannkaka på ett stort fat. Bred på hallonfyllningen och repetera tills alla pannkakor är slut.
- Täck hela tårtan med den kvarvarande kvargen.
Topping
- Lägg på färska hallon och servera.
Till recepten
Dela recept