Picklad rödkål

Picklad rödkål

Picklad rödkål

Liva upp din måltid med detta härliga tillbehör. Passar jättebra till fisk och kötträtter.

4 Portioner
15 min
00 ratings

Ingredienser4 Portioner

½ kg
rödkål
2 dl
vatten
2 dl
äppelcidervinäger
1 dl
socker
1 tsk
salt
2 st
kryddpepparkorn

Gör så här

  1. Skär rödkålen i tunna skivor och skölj noga.
  2. koka upp äppelcidervinäger, socker, salt och pepparkorn i en kastrull.
  3. Lägg till rödkålen i marinaden och koka i ca 5 minuter eller tills den är mjuk.
  4. Ta bort kastrullen från värmen och låt den svalna.
  5. Förvara rödkålen i en burk i kylskåpet för att få en god smakutveckling.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.