 
	Förberedelsetid
					Aktiv				
				
					15 min				
			
					Totalt				
				
					15 min				
			Svårighetsgrad
- 
					Nybörjarkock
Recension
				4
				stjärnor av fem
				1 recensioner
			
			
				Hur smakade det?
				
											
											
											
											
											
									
				
				
				
				
			
		Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 200 g rabarber
- 50 g frysta hallon
- 2 msk honung, flytande
- 1 msk strösocker
- 1 msk vatten
- 1 krm kardemumma (stött)
Topping
- 
												2 dl
																													Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
   
- ½ dl granola
- 1 msk mandelsmör
- 1 tsk lönnsirap
	Dela recept
					Instruktioner
Rabarberkompott
- Skär rabarbern i mindre bitar. Låt rabarber, hallon, honung, socker, vatten och kardemumma småkoka till en kompott. Rabarbern skall koka sönder lite. Söta efter smak.
- Låt kompotten svalna och förvara i kyl. Håller ca 1 vecka.
Tillbehör
- Fyll en tallrik med yoghurt och toppa med rabarberkompott, granola och mandelsmör. Ringla över lönnsirap och dekorera med oxalis.
Till recepten
	Dela recept
					 
										 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																