Valio Eila® Drickyoghurt – Enkelt och gott mellanmål på semestern och i vardagen

Valio Eila® Drickyoghurt – Enkelt och gott mellanmål på semestern och i vardagen

Sportig kvinna håller i en drickyoghurt från Valio

Att äta mellanmål får oss att må bra och håller energidepåerna påfyllda under hela dagen. Trots detta är det lätt hänt att semesterns aktiviteter eller vardagsstressen leder till att vi hoppar över mellanmålet när tiden eller motivationen inte räcker till. Valios nya drickyoghurtar är perfekta att ta med när du är på språng och passar lika bra för alla magar!

 

Snabbt och enkelt mellanmål för barn och vuxna

Vi är många som vill ha snabba och goda mellanmål som dessutom är hälsosamma. Valio Eila® Drickyoghurt är laktosfri, passar perfekt som mellanmål för både barn och vuxna och finns i smakerna Mango och Jordgubb & banan. De innehåller hela 15% frukt och är dessutom varsamt sockrade vilket gör dem till ett hälsosammare val! Dessa drickyoghurtar från Valio innehåller även den unika bakteriekulturen LGG, Lactobacillus Rhamnosus GG, som hjälper till att bibehålla tarmens bakteriella balans och bidrar därmed till ett stärkt immunförsvar. En bakteriekultur som vetenskapligt bevisat är extra bra för känsliga magar hos barn och vuxna! 

 

Hälsosamma mellanmål med drickyoghurt

Låt inte en låg energinivån påverka din dag negativt. Släng ner en drickyoghurt och ett ägg, en frukt eller lite nötter i väskan så har du ett nyttigt mellanmål inom räckhåll! Prova Valio Eila® Drickyoghurt som den är eller varför inte blanda ner innehållet i en mixer tillsammans med dina favoritfrukter och bär för att göra en smakrik smoothie? Passar lika bra när det är bråttom mellan dagens aktiviteter som när du bara vill ha ett gott, enkelt och nyttigt mellanmål!

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar