Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
35 min
Totalt
50 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 700 g nötfärs
- 1 tsk salt
- 1 tsk svartpeppar, malen
-
2 pkt (á 250g)
Valio Middagsmagi ostcrème cheddarMiddagsmagi ostcrème cheddar har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
-
2½ dl
Valio Laktosfri mjölkdryck 3%I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
-
1 förpackning
Valio Middagsmagi grytbas pomodoro italianMiddagsmagi grytbas pomodoro italian är en färsk grytbas gjord på en bas av tomat &…
- 400 g krossade tomater
- 12 lasagneplattor
-
0 kg
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
Dela recept
Instruktioner
- Bryn köttfärsen i en stor stekpanna med lite smör, ca 5 minuter tills färsen fått färg. Krydda med salt och peppar.
- Häll i grytbasen och krossade tomater. Skölj burkarna med en skvätt vatten och häll i pannan. Låt det koka ca 10 minuter tills såsen tjocknar och färsen är genomstekt.
- Blanda ostcrème och mjölk i en bunke.
- Smörj en stor ugnsform, mått ca 20x30 cm med lite smör.
- Varva lasagneplattor med köttfärssås och ostcrèmeblandningen i 3 lager. Avsluta med ostcrèmeblandningen.
- Grädda i mitten av ugnen i 175° i ca 35 minuter.
- Låt lasagnen svalna en stund innan servering.
Till recepten
Dela recept