
Förberedelsetid
Aktiv
25 min
Passiv
20 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
- Ugn200°C
Recension
2.6
stjärnor av fem
5 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 150 g havregryn
- 150 g vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 krm salt
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 tsk kanel, malen
-
3 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
-
2 dl
Valio Laktosfri mjölkdryckI Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 2 tsk honung
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°C.
- Blanda havregryn, mjöl, bakpulver, salt, vaniljsocker och kanel i en djup skål.
- Smält smöret i en kastrull. Vispa ned mjölken och honungen.
- Vispa ned mjölkblandningen i mjölblandningen och rör till en jämn smet.
- Klicka ut en matsked smet i taget på ett bakplåtspapper.
- Grädda i 20 minuter.
- Låt kakorna svalna innan de serveras.
Till recepten
Dela recept