Tävla och vinn ett odlingskit och presentkort

Veckotävling

Varje vecka vinner fem vinnare ett odlingskit, ca värde 200 kr. Det är enkelt att vara med, svara bara på de två frågorna nedan! Vinnarna dras bland de rätta svaren som skickats in den aktuella tävlingsveckan. Frågorna uppdateras varje måndag och du kan skicka in ett bidrag per vecka under hela tävlingsperioden.

Maila in dina svar till oss på tavling@valio.se och ange Odla i ämnesraden. Vi behöver även ditt namn, adress, mobilnummer och e-postadress för att kunna kontakta dig om du blir en av de lyckliga vinnarna.

Bildtävling

I slutet av tävlingsperioden har du dessutom chans att vinna ett av tre presentkort på Plantagen à 3 000 kr. Det enda du behöver göra är att skicka in en bild på din odling i Valios designade kruka. Bilderna publiceras löpande och vinnarna dras den 5 juni.

Tävlingvecka 6 (20/3 - 26/03)

1) När invigdes Valios lab i Helsingfors?

a) 1905
b) 1916
c) 1926

2) Vilken vitamin är blomkål särskilt rik på??

a) A-vitamin
b) C-vitamin
c) D-vitamin

Alla vinnare i tävlingen publiceras här. Tävlingen pågår 13/2 - 4/6 2023. Lycka till!

Odla med Valio!

Gör ditt mjölkpaket till en fin kruka och gå loss med dina gröna fingrar! Det är lätt som en plätt att odla dina egna örter.

Läs mer!

Tävlingsvillkor

 1. Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv genom ditt tävlingsbidrag behandlas vid administration av tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som förnamn och ort att publiceras på valio.se. Efter avslutad tävling och när priserna har delats ut till vinnarna kommer personuppgifter som samlats in om de tävlande att raderas.
 2. Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
 3. Ansvarig för tävlingen är: Valio Sverige AB Lindhagensterrassen 1 Box 30065 104 25 Stockholm 08 - 725 51 50
 4. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 18 år vid tävlingens start samt acceptera reglerna för tävlingen.
 5. Varje vecka dras 5 st vinnare av ett odlingskit till ett ca värde av 200 kr. Vinnarna dras bland de som svarat rätt på båda frågorna i veckotävlingen. I slutet av tävlingsperioden kommer även tre vinnare dras bland de som skickat in bilder på sina odlingar. Vinnarna erhåller varsitt presentkort à 3 000 kr.
 6. Tävlingen pågår mellan den 13/2 - 4/6 2023.
 7. Du kan delta flera gånger i tävlingen genom att skicka in nya tävlingsbidrag, detta kan göras 1 gång per vecka. Tävlingsveckorna pågår måndag till och med söndag under hela tävlingsperioden. Sammanlagt kommer alltså 78 vinnare att dras.
 8. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.
 9. Tävlingen är inte öppen för anställda på Valio Sverige AB eller Bosch eller hos annat företag inblandat i tävlingen. Valio Sverige AB förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris (och att välja ut en annan vinnare) om Valio Sverige AB får vetskap om eller på sannolika grunder anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.
 10. Valio Sverige AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit försent levererade till Valio Sverige AB. Valio Sverige AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.
 11. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Valio Sverige AB beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.
 12. Vid misstanke om fusk i något avseende äger Valio Sverige AB rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.
 13. Vinnarna av veckotävlingarna dras veckovis vid en slumpmässig dragning bland de som svarat rätt på frågorna. Vinnare av bildtävlingen dras vid en slumpmässig dragning bland de inskickade bilderna den 5 juni 2023.
 14. Vinnaren kommer att kontaktas via mail. Valio Sverige AB kommer att försöka nå vinnaren under 5 arbetsdagar från att varje veckotävling avslutats. Om inte vinnaren gått att nå äger Valio Sverige AB rätt att utse en ny vinnare i tävlingen. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.
 15. Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Valio Sverige AB. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Valio Sverige AB får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Valio Sverige AB:s normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
 16. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Valio Sverige AB förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.

Läs mer om Valios integritetspolicy